Rendezvénynaptár

2008.06.27 -
2008.06.29
IV. Keleti-Parti Party
   

IGEN! Újra itt a Keleti-Parti Party!
Készítsétek az izmokat, az eszet, a gyomrot, a rekeszizmot, a füleket, a szemeket és mindent, amire úgy gondoljátok, szükségetek lehet az idei "ereszdelahajamon".
Idén vagyunk hivatalosan három évesek, ezt ünnepeljük meg méltó módon!
Lesz játék, móka, kacagás, filmvetítés, zenebonálás (vagy ahogy Béci mondaná Kolorsztárparádé), szalonnasütés, tortaszegés, illemszegés, szőnyegszegés, százasszeg-és minden, amit a sarki közértben nem lehet kapni.
Nem lesz viszont infláció, sírás-rívás, gondnok, és Tesco gazdaságos akció.
És akinek még nincs undora a Túró Ruditól, az "betolhat" egyet kettőt.
Az egyesületi találkozót minden tagnak ajánljuk, itt megismerkedhetsz mindenkivel, akivel még nem találkoztál!
Na jó-jó, eddig nagyon jól hangzik, de visszaolvasva látom, hogy semmi konkrét dolgot nem írtam még. Íme hát a részletes program:


Helyszín, szállás:
Berettyóújfalu, Keleti-főcsatorna üdülősor, utolsó előtti Önkormányzati üdülő (ahol tavaly). A városi Tűzoltóság kezelésében álló nagy hétvégi ház 2000 négyzetméteres zöld területtel, tűzifával, kispályás aszfaltozott foci/teniszpályával, nagy méretű stéggel rendelkezik. Lehetőség van korlátozott számban a házban aludni: 3 db 3 ágyas szoba + 2 + 2 + 1 + 1 főnek kihúzható ágyas előtér áll rendelkezésre. Vasalt ágyneműt biztosítunk! Ezen kívül korlátlan számban sátrat verhetsz a füves területen. Ez utóbbit ajánljuk azoknak, akiket esetleg zavarnak a ház előterében megrendezésre kerülő éjszakai programok.
Aki még nem tudja, hogy hol alszik, nincs sátra, vagy éppen ellenkezőleg, van sátra és szívesen befogadna egy hajléktalant 2 éjszakára, az jelezze felém az igényét, és igyekszek mindenkinek segíteni.
Az egyesület 2 db 4 személyes sátra is használható, ha nincs sátrad, érdeklődj nálam (HegeZoli).
Az üdülő megközelítését lásd lejjebb! Autó, kerékpár elhelyezés biztosított területen megoldható, korlátlan számban.
Melegvizes tusolási lehetőség úgy, mint tavaly (én a Keletiben fürödtem, ezért nem tudom), külön férfi/női zuhanyzóval és WC-vel.

Étkezés:
Pénteken tábortűznél szalonnasütésre invitálunk! Mi gondoskodunk a meghívóról, te gondoskodj a sütni valóról! (saját magad részére, szalonna, virsli, kolbász) Hagymát és kenyeret viszünk mi! Ha tudsz, hozz (lehetőleg több) nyársat is a többieknek.
Szombaton ebédre bográcsgulyást főzünk. Ha van kedved, segíts főzőcskézni!
Minden egyéb időpontban önellátás. 3 db hűtő (2 hagyományos és 1 italhűtő) és egy villanytűzhely van a házban. Az előbbiben a tényleg romló élelmiszert lehet korlátozott mennyiségben hűteni. Italokat, frissítőket, sört – ha nem félsz Béci ozmóziscentrikus belétől – szintén betehetsz a hűtőbe.
Ásványvízről gondoskodunk szénsavas és mentes kivitelben. A házban ivóvíz nincs.
Össznépi desszertellátás! Ha tudsz, hozz bármilyen házi vagy bolti (inkább az előbbi) süteményt, rágcsálnivalót, sósat! Az étkeket egy állandó asztalon rendszeresítjük! Én viszem a rudit, azt már nem lehet választani! :D

Szabad programok:
Kajakozás, kenuzás (2 db 8 személyessel), horgászat, úszás, napozás a stégen, foci, tollaslabda (2 szett), főzés, szalonnasütés, pihenés.
Egész nap: frissítő, közérzetjavító masszás Nagy Sanci jóvoltából.
Üzenőfal: Hát persze, hogy idén is lesz!. Hagyd ott a kézjegyed, írj valamit a nagy méretű üzenőfalra. Poéták, verselhettek is! Üzeneted falon való megjelenítéséhez küldd el sms-ben a kívánt szöveget a 06-90/5…

A kiírás nagy terjedelme miatt a program további kiírásához kattints ide:
IV.
Keleti-Parti Party Programterve

   

  Vissza a rendezvénynaptárhoz

  Drucken Nyomtatóbarát változat

Adj hozzá új rendezvényt a szerkesztő segítségével.

Okt - 2008
Ma
Ke Sz Cs Sz Va
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9

A korábbi évek rendezvénynaptárait itt találod:

- 2007.

- 2006.

 

BM1 BM2

 


Az oldalt Kimici és HegeZoli, a Bihari Természetbarát Egyesület tagjai készítik. Minden grafika, kép, szöveg a szerzők tulajdonát képezi, felhasználása esetén kéretik megdobni egy e-maillel. Kritika, vélemény, miegymás a Kapcsolat menüpont alatti elérhetőségre vagy a Fórum-ba!

– 2006 ~ 2008 –