Rendezvénynaptár

2012.03.25 II. Rotary Maraton Debrecen
   

Maratoni fürdőzés Debrecenben, a II. Rotary Futófesztivál résztvevőinek


Banánfák, pálmafák és bambuszokkal tarkított környezet - mindezt egész évben megtapasztalhatja, aki a debreceni Aquaticum Mediterrán Élményfürdőbe látogat.

Az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő 2012-ben is rendkívüli kedvezménnyel várja a II. Rotary Futófesztivál résztvevőit.

A futófesztivál bármelyik távját teljesítő futója 990.-Ft-os belépőjegy ellenében (gyermek és felnőtt is), 4 órás időtartamú fürdőhasználatra jogosult a Mediterrán Élményfürdőben. (A teljes áru belépőjegy 4 óra időtartamra 4.270.-Ft, gyermekeknek 3.820.-Ft lenne!)

A kedvezmény a rajtszám felmutatásával vehető igénybe, egyszeri alkalommal 2012. március 25-én. A kedvezmény igénybevételekor a pénztárban a rajtszám hátulját lepecsételik.

Az élményfürdőben gyermek- és bébimedence, 12 csúszda, óriás gyermekjátszó, gyermekfoglalkoztató sarok, jacuzzik, barlangfürdők, sodrófolyosó, gejzír, gomba és nyakzuhanyok nyújtanak tartalmas szórakozást, akár egész napra.

A pancsolás és a vízi játékok kipróbálása után a gyermekek újabb kalandok részesei lehetnek az óriás gyermekjátszóban, amely az élményfürdő első emeletén, az óriáscsúszdák mellett található. A kétszintes gyermekjátszót 3-12 éves kor közötti gyermekek vehetik igénybe, szülői felügyelet mellett. A gyermekmedence mellett foglalkoztató sarokban lehet a „szárazföldi” játékokat kipróbálni.


Az Élményfürdő hullámmedencéjében – meghatározott időpontokban - zumba várja a fürdő vendégeit. A zumba napjaink népszerű, zenés-táncos fitnesz programja, ahol a latin-amerikai táncok és a klasszikus aerobik lépések kombinációja nyújt önfeledt kikapcsolódást. Nincs bonyolult, kötelező koreográfia, a mozdulatok szabadon követhetőek vagy akár el is hagyhatók. Ez a testmozgás szinte észrevétlenül formája az alakot, miközben a samba, a salsa, a flamenco és a merengue ritmusai szólnak. A zumbánál nincs sem alsó, sem felső korhatár, kicsik és nagyok egyaránt bátran kipróbálhatják! Légy Te is részese ennek a különleges élmé nynek!

Akinek mindez nem lenne elég, az tovább kényeztetheti magát tarifális áron igénybe vehető szolgáltatásokkal. A termálfürdő kupolás medencecsarnokában három különböző hőfokú gyógyvizes medence, úszómedence, váltófürdő és gőzkamrák találhatóak. Emellett egy egész évben üzemelő, szabadtéri gyógyvizes medence teszi tökéletesebbé a debreceni gyógykúra áldásos hatását. Az Élményfürdőben a finn szaunával és gőzkamrákkal kialakított szaunacentrum is elősegíti a kikapcsolódást. A Mediterrán Étterem széles választékban, hideg és meleg ételekkel, süteményekkel, üd&iacut e;tőkkel és csapolt sörrel várja vendégeit.


A futás utáni lazítás ugyanolyan fontos, mint a futás előtti edzés. Futás után soha ne hagyjuk ki a levezetést és a nyújtást, a fürdő vagy szauna pedig elejét veheti az izomláz kifejlődésének.

Bővebb információ az ingyenes és tarifális szolgáltatások igénybevételéről: www.rotaryfelmaraton.hu

Információ a fürdő nyitva tartásáról, szolgáltatásairól: www.aquaticum.hu


Lazíts Te is a debreceni Élményfürdőben!


   

  Vissza a rendezvénynaptárhoz

  Drucken Nyomtatóbarát változat

Adj hozzá új rendezvényt a szerkesztő segítségével.

Feb - 2012
Ma
Ke Sz Cs Sz Va
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11

A korábbi évek rendezvénynaptárait itt találod:

- 2007.

- 2006.

 

BM1 BM2

 


Az oldalt Kimici és HegeZoli, a Bihari Természetbarát Egyesület tagjai készítik. Minden grafika, kép, szöveg a szerzők tulajdonát képezi, felhasználása esetén kéretik megdobni egy e-maillel. Kritika, vélemény, miegymás a Kapcsolat menüpont alatti elérhetőségre vagy a Fórum-ba!

– 2006 ~ 2008 –