Milyen városokban vehető igénybe székhelyszolgáltatás?

A friss vállalkozók többsége nem is tudja, hogy milyen különféle céges szolgáltatási lehetőségekkel indulnak manapság, pedig ez a szolgáltatási terület is egyre jobban, egyre dinamikusabban fejlődik.

A különböző céges szolgáltatásokat biztosító cégek olyan lehetőségeket ajánlanak, mint a cégalapítás, székhelyszolgáltatás, céges könyvelés, cégközvetítés, iroda- és tárgyalóterem bérlés stb. Ezek közül a székhelyszolgáltatás az egyik legnépszerűbb, mely lényegében arról szól, hogy a szolgáltató irodáját jelölik ki a szolgáltatást igénybe vevők céges székhelynek. Innentől fogva a székhelyszolgáltatás fogja fogadni a hivatalos céges leveleit az illetőnek, melyeket tárol és rendszerez is az adott helyen.

Sokakban felmerül, hogy az ilyen jellegű szolgáltatások hazánkban csak Budapesten vannak. Bár a fővárosban valóban rengeteg helyen lehet igényelni székhelyszolgáltatást, de hiba lenne azt gondolnunk, hogy egyedül a budapesti belvárosi utcák vannak tömve ilyen irodákkal. Számos lehetőség nyílik ki előttünk vidéki nagyvárosokban is, Debrecenben, Szegeden, Pécsen egyaránt találhatunk székhelyül választható irodákkal rendelkező cégeket.

 

Vélemény, hozzászólás?