Széldzseki az átmeneti idők komfortja érdekében

Vannak napok, amikor nincs kifejezetten hideg, csak kissé hűvösebbre jár az idő a szélnek köszönhetően. Nem köszöntött még be a tél, inkább kora tavasz vagy őszies időjárásnak örvendhetünk. Az átmeneti időszakok egyik közkedvelt kabátja a széldzseki. Ahogy neve is elárulja, megvéd a hűvös szelektől, de mégsem sülünk meg benne, mint egy téli kabátban. Igazán sportos viselet, akár a hegyekbe teszünk kirándulást, akár erdei ösvényeken megyünk keresztül. A kirándulások egyik legjobb választása a széldzseki. Felkapunk egy túrabakancsot, egy melegítő nadrágot és felsőt, hozzá pedig kedvenc és bevált széldzsekinket, és a túra hátizsákunkat, és biztosan nem fogunk hiányt szenvedni kalandozásaink során.

De városi viseletre is tökéletesen megfelel, kényelmes és betölti széllel szemben védő funkcióját. Egy délutáni futáshoz is kellemes ruhadarabunk lehet. De még a nyári estéken is be tud állni hűvösebb idő, amikor nem feltétlen kell nagyon beöltöznünk, mégis egy széldzseki biztosan jóbarátunk lesz ilyenkor is. Akár vízpartra ülünk ki naplemente után, akár a szúnyogok elleni védelemben is hasznos felsőnk lehet. Így akár három évszakon keresztül is elkísérhet minket minőségi széldzsekink.

A polougynok.hu oldalán akár feltűnőbb, rikító színben szeretnénk vásárolni, akár más egyszínű kiszerelést, jutányos áron juthatunk hozzá ehhez a vagány, praktikus és sportos kabáthoz! Érdemes körülnézni az oldalon, még az igazán profi vízlepergető minőséget is megvásárolhatjuk, ha ilyen funkcióra is szükségünk van a kabáton.

Vélemény, hozzászólás?