Kiadó raktár minden helyzetre

Bővítenünk kellett a kapacitásokat vállalkozásunk számára, így keresnünk kellett kiadó raktárt, hogy az átmenetileg felgyülemlett készletet hatékonyan tudjuk tárolni a szezon ideje alatt.

Több cég lehetőségeit mérlegeltük, végül itt kötöttünk ki. A PSG raktárak kínálatában többféle kiadó raktár közül tudtunk szemlélődni, ami nagyban megkönnyítette a döntést. Az épület bérlésébe több másik juttatás is beletartozott, amelyek szintén előnyt jelentettek nekünk. Ami a legfontosabb, hogy a kiadó raktár 24 órás biztonsági szolgálattal rendelkezik, ez nagy terhet vett le rólunk, hiszen ezt nem kellett külön megszervezni a készletezés mellett.

Azon kívül a nagy teherbírású padló szintén rendkívül fontos volt, mivel többségében nagy súlyú tárgyakat kell mozgatnunk komissiózás és szállítmányozás idején. A kiadó raktár magában foglalta az ingyenes kamionparkolót is, ennek külön örültünk, mert az ezt megelőző időszakban sorra fizettük ki a többletkiadásokat a kamionjaink parkolása miatt. Számításba kellett vegyük az irodistákat is, hogy lehetőleg egy helyen legyenek a készlettel, ezért kiemelt szempont volt, hogy a raktárépületben kiadó irodákat is kaptunk, amellyel egységesen tudjuk a különböző munkaosztályokat elhelyezni.

A kiadó raktárhoz ipari kapu is tartozik, targoncázni is lehet bent, emellett temperálható az épület fűtése, a kedvező hőmérséklet fenntartása végett. Érdemes igénybe venni a PSG raktárak szolgáltatását, mert vállalkozásunk egy komplett szolgáltatáscsomagot kap a raktár igénybe vételekor.

Vélemény, hozzászólás?