Kiterjesztett a valóság a póló nyomtatás területén

Érdekes megfigyelni a trendeket, amelyek a jövőben átalakíthatják a mindennapokat és ez nem csak a legkomolyabb technológiai dolgokban lesz észrevehető, hanem számos egyéb iparágazatban is.

Ami a póló nyomtatás területén képbe jöhet a jövőben, az az úgynevezett kiterjesztett valóság. Az új megoldások jellemzően nagyon érdekesek és a póló nyomtatásban is az egyedi lehetőségeket keresik az emberek. Az Augmented Reality lehet az a különleges és újszerű találmány, ami reformálja a divatot és a póló nyomtatást.

Ez a technológia egy nagyon minőségi nyomtatót követel és ahhoz, hogy ez a látványeffekt megvalósuljon, ezt párosítani kell a valóságban egy okostelefonnal. Ennek a működését úgy kell elképzelni, hogy a póló mintájára egy kódot helyeznek el, ami életre kel egy okostelefon kamerája és egy applikáció segítsége által. Aki nézett már mozifilmet 3D szemüvegben, az valószínű eltudja képzelni, hogy milyen lehet ez.

A póló nyomtatás világszerte még csak most kezdi el felfedezni a kiterjesztett valóságba rejlő lehetőségeket, a szórakoztató iparral együtt. Ennek hatására pedig remélhetőleg nem kell sokat várni, amíg ez elterjed majd a póló nyomtatás területén a hazánkban is és ennek talán a tinik fognak a legjobban örülni, akik szeretik az ilyen jellegű látványokat. Ami ma elképesztő újításnak számít, az lehet pár év múlva már a megszokott lesz.

Vélemény, hozzászólás?