Hinta tányéron

A tányérhintát olyan gyerekeknek találták ki, akik szeretnek mászni, szeretik a kihívásokat és a változatos élményeket. Azok a gyerekek, akik egy idő után elunják magukat a laphintán, kiélhetik kalandvágyukat a tányér alakú hintának köszönhetően.

A kötélbe kapaszkodva kell rácsimpaszkodni a műanyag tányérra, így a lábakat egybefonva kell előre-hátra lökni magukat. Kicsit nagyobb izomgyakorlatot is jelent a hagyományos hintázással szemben, így erősíti a gyerekek izomzatát. A kis pókemberek és póklányok tökéletes darabja ez. Akár szuperhősnek is képzelhetik közben magukat, akik a hinta segítségével repülnek megmenteni a város lakóit a szörnytől. De akár foroghatnak is rajta, hiszen egy hosszban lóg a kötél, egy kis forgás belefér a függesztési ívbe. A jatszoterland.hu oldalán világoszöld és piros kiszerelésben kapható ez a hinta, lapja kényelmes ülőfelülettel rendelkezik.

Hasznos szempont, hogy a kötél hossza állítható, ezáltal a felfüggesztési magasság könnyedén beállítható a hintaállvány magasságához. Ülőkéje UV stabil műanyagból készül. Ha szeretné otthoni játszóterét gyermeke számára feldobni különleges kiegészítőkkel, a hagyományos hinta mellett érdemes beszerezni a tányérhintát is. Meglátja majd, gyermeke örömmel fog szaladni, hogy csimpaszkodhasson új játékán, és sok energiát leköt majd számára ez a gyártmány.

Vélemény, hozzászólás?