Egyszerű, modern és takarékos megoldás: roló

Az egyik legpraktikusabb választás árnyékolás, sötétítés céljára a roló. Ma már a pinterest is számos megoldást kínál a DIY, azaz a csináld magad termékek megvalósítására, ahol a rolóra rákeresve is számos kreatív opciót találhatunk. Látható tehát, hogy ennek kivitelezése akár házilag is megoldható, melynek csak a fantázia szabhat határt.

Azonban nemcsak a gyakorlatiassága miatt közkedvelt lehetőség, hanem díszítő elemként is funkcionál. Az egyszerűbb, minimalista stílusú, különböző színű rolók könnyen illenek bármilyen otthonba. Amennyiben erre esik a választás, tökéletes kínálat áll a vevő rendelkezésére a jobbotlet.hu honlapon, a pontos leírások pedig segítenek az eligazodásban. Ezenfelül pedig különböző méretek közül is van lehetőség válogatni.

A rolók előnye továbbá, hogy tökéletesen ráilleszthetőek az üvegfelületre. Míg egy függöny általában a karnis vonalában függ, addig a roló az ablakra, teraszajtóra illesztve rögzíthető a kereteken belül, ami helytakarékosság szempontjából meghatározó. Valamint különösen előnyös választás a roló bukó ablakokra, ugyanis sötétítő, árnyékoló termék keresése során a nyíló technikát is érdemes figyelembe venni. Bukó módon nyíló ablakok és teraszajtók esetében tehát a legoptimálisabb választásról beszélünk.

Nem utolsó szempont a hőszigetelő és hővisszaverő tulajdonsága sem, hidegebb évszakban benntartja a meleget a lakásban, melegebb időszakban pedig képes a sötétítés mellett akár teljesen kizárni a fényt, így hűsen tartja a helyszínt.

Tehát minden szempontból igaz, hogy egyszerű, modern és takarékos, ráadásul multifunkcionális alternatíva áll a rendelkezésünkre!

Vélemény, hozzászólás?