Milyen helyeken fontos a klíma beszerelése?

Egyik kolléganőm mesélte, hogy éppen most vásároltak a barátjával egy mobil klíma berendezést, mely rövidesen elromlott, csöpögött, cseréltetni, javíttatni kellett, pedig amúgy egy elég drága termékről volt szó, majdnem 40 000 forint volt a termék. Meghibásodását követően elszállították a klímát és javították, de azért ez a kiesett idő mégis csak kellemetlenség volt, hiszen a nyár legmelegebb napjait éljük.

Egy ilyen országban, mint Magyarország azért nincsenek katasztrofálisan nagy szélsőségek az időjárásban, nincsenek borzasztó nagy hidegek, sem sivatagi melegek, de azért mégiscsak kell egy normális hűtő-fűtő berendezés minden otthonban. Pláne, amikor az ember home office-ban dolgozik, akkor kell csak igazán egy olyan klíma, ami valóságos módon enyhülést tud adni, tekintve, hogy sok ember egyszerűen képtelen ekkora melegben koncentrálni, tanulni, vagy dolgozni.

Nem csak otthon, de szálláshelyen, esetleg irodaházakban is fontos, hogy legyen egy rendes légkondi, mobilis hűtőberendezés, mely segít abban, hogy ne főjjön meg az ember a saját levében a szobában.

A kolléganőmnek azt javasoltam, hogy legközelebb nézze meg egy outlet bolt kínálatában a klímát, mondjuk a Depostore webshopjában, ahol jóval kedvezőbb áron lehet hozzájutni még ezekhez az amúgy eléggé drága berendezésekhez is. Ráadásul a legtöbb termék esetében nincs is szó komolyabb meghibásodásról, csak felületi, csomagolásbeli sérülésekről, melyek nem befolyásolják a működését a terméknek.

Vélemény, hozzászólás?