PDF-kitöltés villámgyorsan

Az Adobe Fill & Sign segít, hogy gyorsan végezz a nem kifejezetten izgalmas papírmunkával iPhone-odon és iPadeden. Íme, hogy intézheted el gyorsan a feladatot:

Töltsd ki előre az adataid

A nyomtatványkitöltés tökélyre fejlesztésének alapja, hogy előre megadd az olyan alapadatokat, mint a név, a cím és a telefonszám. Nyisd meg a profilod az ember ikonra koppintva, és vidd be az adataidat.

Importáld a nyomtatványod

Sokféle módon megnyithatsz egy üres nyomtatványt az appban, de az egyik legegyszerűbb módszer, ha az interneten keresel rá. Eszközödről vagy az iCloud Drive-ból is importálhatsz fájlt, kiválaszthatsz egy képet a Fotókból vagy simán lefényképezheted a lapot.

Alakíts ki szövegdobozt

Koppints bárhova a nyomtatványon az írás megkezdéséhez, vagy koppints a profilodra, hogy beillessz egy előre kitöltött mezőt. A betűméret beállításához koppints a kis vagy nagy A betűre.

Speciális karakterek hozzáadásához (például pipa, X, pont vagy kötőjel) koppints bárhova a nyomtatványon, majd koppints a három pontra.

Ha olyan űrlapod van, melyen egy karaktert írhatsz egy négyzetbe, koppints a három pontra, és válaszd a jobb szélső ikont. (Ez az eszköz teljesen le fog nyűgözni.)

Finomítsd az eredményt

Ha szeretnél visszamenni, és igazítani valamin, amit beírtál, koppints rá, és húzd a kívánt helyre. Ha szerkeszteni szeretnéd, koppints rá kétszer.

Tedd hivatalossá

És most jön a fontos rész: A neved aláírásához koppints a töltőtoll ikonra. Itt létrehozhatod az aláírásodat és a szignódat, amelyet az app elment a későbbiekre, és amelyet más Adobe-alkalmazásokban is használhatsz, ha előfizetsz az Adobe Document Cloudra.

Vélemény, hozzászólás?