Tarolj az NBA 2K21-ben!

LeBron James hatalmasat passzol Anthony Davisnek, aki egy újabb dörgő kosárért halad át a pályán. A Trail Blazers időkorlátot kérnek – és Te lépsz  pályára. Ideje, hogy számítsanak a perceid, újonc!

Végül a szimulációs kosárlabda megdőlt az Apple Arcade-nál az NBA 2K21 Arcade Edition-rel, és így a tisztelt sorozat iPhone-ra, iPad-re és – valaha először – Mac-re került. Gyere és találkozz a pálya királyával.

Teljes ragyogás

Az NBA 2K21 Arcade Edition dinamikus mozgású motorja több mint 50 000 egyedi animáció által működtetve tükrözi Zion Williamson, Steph Curry és más sztárok valós mozdulatait. Ha a pályán megtehetik, akkor a játékban is megtehetik. És egy megújult világítási rendszernek köszönhetően minden aréna hihetetlenül reálisnak tűnik – egészen az eredménytábláig, amelyet a csikorgó-tiszta padlólemezek tükröznek.

Légy a csúcs játékos!

Az NBA 2K21 Arcade Edition MyCareer módjában nem csak játékos vagy – hanem a show sztárja.

Egy 7 láb magas balkezes középpályás? Vagy mit szólnál egy hosszú végtagú, nagy hatótávolságú védőhöz? Építsd meg álmaid játékosát, majd olyan tulajdonságok finomhangolásával, mint a labda nélküli kártevő vagy a fáradhatatlan ugráslövés specialistája, válj MVP formába.

Játszani fogsz a kedvenc csapatodért, hogy minden évben bejuss a döntőbe. Minél jobban játszol, annál több készpénzt bankolsz készségeid és játékkészséged fejlesztése érdekében. Kimagasló teljesítmény által jövedelmező kereskedelmi lehetőséget találhatsz magának.

Vélemény, hozzászólás?